Steam-hitin vedätysversio leviää Windows Game Storessa

Darkest Dungeon -vedätys leviää Windows Game Storessa.

23.2.2015 12:17

Darkest Dungeon -pelistä on tullut Steam-kauppapaikalla melkoinen hitti, ja vuoropohjainen roolipeli on nauttinut maailmalla myös todella hyviä arvosanoja. Nyt pelin tehneet Red Hook Studiosin Tyler Sigman varoittelee pelaajia ostamasta Darkest Dungeonia Windows-kauppapaikalta. Windowsin kauppapaikalta löytyvä versio pelistä kun on näet laiton. Sigman pyytääkin pelin faneja ottamaan yhteyttä Microsoftiin ja vasikoimaan laittoman Darkest Dungeon -version myyjän.

Windows-kauppapaikkaversio Darkest Dungeonista maksaa vain muutamia euroja, kun taas aito Darkest Dungeon maksaa Steamin kauppapaikalla 20 euroa. Jos tämä ei vielä herätä epäilyksiä, niin Darkest Dungeon -pelin Windows-kauppapaikkaversion esittelyteksti on kirjoitettu melkoisella tankeroenglannilla. Kolmas melkoisen selvä osoitus hämäräperäisyydestä on siinä, että Windows-kauppapaikka versio Darkest Dungeonista on niin pieni, että se sisältää luultavasti ainoastaan jonkinlaisen vakoiluohjelman.

Darkest Dungeonin vedätysversion taustalla näyttäisi olevan Balaji Chowdary -niminen henkilö. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen henkilö myy vedätyspelejä Windows-kauppapaikalla. Aiemmin hän on väittänyt tehneensä esimerkiksi Lego Batman 3 Beyond Gothamin.

Lähde: Eurogamer.

Edit: Windows Game Store muunnettu Windows-kauppapaikaksi.

Lisää luettavaa