Starfieldin huhuttu Constellation Edition paljastettiin – mukana pelistä tuttu älykello ja ensimmäinen laajennus

300 euron hintaiseksi huhuttu keräilyversio paljastettiin.

12.6.2023 06:41

Starfieldin erikoisversiot on paljastettu odotetun roolipelin julkaisun lähestyessä.

Bethesda on paljastanut Starfieldin ilmestyvän kaikkiaan kolmena erilaisena versiona. Peruspelin lisäksi Starfieldistä tulee saataville digitaalisella sisällöllä täydennetty Premium Edition sekä fyysinen keräilyversio Constellation Edition.

Huhujen kautta viime viikolla julki tullut Constellation Edition sisältää Starfieldin lisäksi pelissä nähtävän älykellon oikeaan maailmaan käännettynä. Mukana on myös pelin teemaan sopiva säilytyslaatikko kellolle sekä kangasmerkki. Vaikka varsinainen peli tulee myös Constellation Editionissa digitaalisesti ladattavana versiona, sisältää keräilyversio metallisen pelikotelon esillepantavaksi.

Sekä Digital Premium Edition että Constellation Edition tarjoavat lisäksi viiden päivän ennakkopääsyn Starfieldin pariin. Mukana on myös pelin ensimmäinen tarinalaajennus, Shattered Space, jonka julkaisuaikataulua ei ole vielä vahvistettu. Lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä ase- ja varustekuoseja peliin.

Starfield Premium Edition on ennakkotilattavissa nyt 110 euron hintaan. Constellation Editionin hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu virallisesti.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa