Starfield vaikuttaa myyntimenestykseltä – kipusi Steamin pelatuimpien pelien joukkoon jo ennen julkaisuaan

Starfieldin Premium Edition -ennakkotilaajat pääsivät peliin käsiksi jo viikonlopun alla.

3.9.2023 06:01

Bethesdan Starfield-roolipeli näyttää saaneen vahvan vastaanoton pelaajilta jo ennen varsinaista julkaisuaan.

Starfieldin virallinen julkaisupäivä on jo ihan nurkan takana, mutta pelin kalliimman Premium Editionin ja Constellation Edition -erikoisversion ostajat ovat päässeet avaruusseikkailun pariin jo perjantaista alkaen. Bethesda ei ole paljastanut pelin myyntitilastoja, mutta Steam-kauppapaikan lukujen valossa Starfield vaikuttaa saaneen salama-alun taipaleelleen.

Steamin tilastojen mukaan Starfield oli heti perjantaina yksi alustan pelatuimmista peleistä. Starfieldillä on ollut parhaimmillaan yli 230 000 samanaikaista pelaajaa ja peli on keikkunut viikonlopun ajan Steamin pelatuimpien pelien kärkikymmenikössä. Peli saanee lisäpotkua pelaajamääriin vielä ensi keskiviikkona, jolloin se tulee saataville myös tavallisen version hankkineille pelaajille.

Steamin lisäksi Starfield on saatavilla myös Microsoft Storessa sekä Xbox Series X/S:n omalla kauppapaikalla. Peli tulee saataville 6. syyskuuta myös Xbox Game Passiin, jonka tilaajat pääsevät peliin käsiksi jo nyt ostamalla reilun 30 euron hintaisen Premium Edition -päivityspaketin.

Lähde: SteamDB

Lisää luettavaa