StarCraft-suosikki Nova Terra saa oman taktisen sivuseikkailunsa ensi vuonna

Blizzard on jatkamassa StarCraft II:n tarinaa vielä ensi vuonna Nova Terraan keskittyvillä lisätehtävillä.

7.11.2015 04:33

StarCraft II: Legacy of the Void saa julkaisunsa niinkin pian kuin ensi viikon tiistaina, mutta se ei tarkoita kuitenkaan vielä loppua StarCraft II –seikkailuille. Oman BlizzCon-tapahtumansa yhteydessä Blizzard paljasti perjantaina, että keväästä alkaen se on julkaisemassa peliin uusia Nova Covert Ops -nimen alla kehitettyjä lisätehtäviä, jotka tarjoavat pienen sivutarinan keskittyen ghost-taistelija Novaan.

Nova Covert Ops on koostumassa kokonaisuudessaan yhdeksästä tarinatehtävästä, joita Blizzardin on tarkoitus tuoda saataville aina kolme kerrallaan. Pelitalo ei ole vielä tarkka sen suhteen, miten usein uusia tehtäviä on tarkoitus saada, mutta loppunsa Nova-kampanjan on tarkoitus saavuttaa silti vielä ennen ensi vuoden joulukuun alkua.

Pelillisesti sivutehtävät pyörivät Novalle päivitettävien varusteiden ja niiden tarjoamien kykyjen ympärillä. Pelkästään Novan ohjastamisesta sivukampanjan ei kuitenkaan pitäisi koostua.

On kieltämättä osuvaa, että juurikin Nova saa StarCraft II:ssa vielä kokonaan oman valokeilansa. Vaikka hahmo debytoi pelattavassa muodossa aikoinaan virallisesti StarCraft II: Wings of Libertyssa, kaavailtiin hänelle 2000-luvun alussa kokonaan omaa StarCraft: Ghost -hiippailutoimintapeliä, joka ei koskaan kuitenkaan materialisoitunut valmiiksi tuotteeksi.

Hieman esimakua tulevasta voi saada Nova-kampanjan omasta trailerista ohesta. Nova Covert Opsin lisäksi Blizzardilla on suunnitteilla StarCraft II:ta varten ensi vuodelle vielä myös niin ylimääräistä moninpeli- kuin myös yhteistyösisältöäkin.

Lähde: GameSpot, Polygon

Lisää luettavaa