StarCraft II: Legacy of the Void paljastettu virallisesti – katso traileri!

StarCraft II: legacy of the Void lähestyy. Blizzard on vahvistanut asian julkaisemalla pelistä trailerin ja paljastamalla siitä löytyvän uuden Archon-pelitilan.

7.11.2014 22:52

Blizzard Entertainment on paljastanut ensimmäisen trailerin StarCraft II: Legacy of the Voidista. Uusi video tarjoaa jälleen näytteitä varsinkin Blizzardin maailmankuulusta animaatiojäljestä valottaen samalla hieman, mitä kolmas StarCraft II -seikkailu tuokaan tarinansa osalta mukanaan.

Itsenäisenä pelinä julkaistava Legacy of the Void on viimeinen osa Blizzardin vuonna 2010 startannutta StarCraft II -trilogiaa. Sen ohella siis, että se tarjoaa protoss-rotuun keskittyvän tarinakampanjan, tulee se myös solmimaan yhteen koko StarCraft II:n tarinan niin terranien kuin Kerriganinkin seikkailuja myöten.

Legacy of the Protos tulee olemaan ensimmäistä kertaa esillä tänään perjantaina Anaheimissa käynnistyneessä BlizzCon 2014 -tapahtumassa. Samaisessa tapahtumassa pelin on jo vahvistettu sisältävän uuden Archon Mode -moninpelitilan, jossa kaksi pelaajaa pääsevät pelaamaan yhteistyönä käskyttäen yhtä ja samaa tukikohtaa.

Päivitys kello 22.22: Uutiseen lisätty pelikuvavideoita Legacy of the Voidin moninpelistä.

Lisää luettavaa