Viikko 16 on vuoden 2022 osalta kasassa. Ohessa Pelaaja.fin kooste viime päivien suurimmista peliuutisista.


World of Warcraft: Dragonflight paljastui – Wrath of the Lich King Classic vahvistui sekin

Dragonflight on paljastunut seuraavaksi suureksi World of Warcraft -massiiviroolipelin laajennukseksi. Suunnaksi pelin yhdeksennessä lisäosassa otetaan myyttinen Dragon Isles, joka tuo mukanaan neljä uutta pelivyöhykettä ja korottaa tasokaton aina 70:een asti. Pelattavien rotujen määrä kasvaa sekin ihmis- ja lohikäärmemuodon välillä hahmoaan vaihtavilla Dracthyr Evokereilla.

Lue koko uutinen


Uudistettu PlayStation Plus saapuu Eurooppaan kesäkuussa

Sony on paljastanut uudistuvan PlayStation Plus -tilauspalvelun maailmanlaajuset julkaisuaikataulut. Eurooppalaiset PlayStation-tilaajat joutuvat odottamaan palveluaan pisimpään, sillä tänne palvelu saapuu kesäkuun 22. päivänä.

Lue koko uutinen


Star Wars -pelejä pukkaa nyt joka tuutista – Uncharted-konkari palaa avaruusoopperan pariin

Uncharted-sarjan entinen luova johtaja Amy Hennig pääsee kuin pääseekin vielä luomaan oman Tähtien sota -pelinsä. Lucasfilm Games sekä Hennigin nykyinen pelistudio Skydance New Media ovat ilmoittaneet, että osapuolet ovat luomassa parhaillaan Tähtien sota -universumiin pohjautuvaa ”rikkaan elokuvamaista toimintaseikkailupeliä”.

Lue koko uutinen


Uuden aikakauden formulat saapuvat pelimuotoon – F1 22 paljastui kesäksi

Codemasters ja EA Sports ovat paljastaneet F1 22:n. Seuraava virallisesti lisensoitu Formula 1 -peli julkaistaan 1. päivä heinäkuuta, jolloin se saapuu pelattavaksi PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä pc:lle.

Lue koko uutinen


Borderlandsin tarinat saavat jatkoa – Gearbox kehittää jatkoa Tales from the Borderlandsille

Gearbox Software on paljastanut kehittävänsä jatko-osaa Tales from the Borderlands -seikkailupelille. PAX East 2022 -tapahtumassa esiintynyt Randy Pitchford kertoi pelin olevan tällä kertaa Gearbox Softwaren käsialaa.

Lue koko uutinen


Lego Star Wars: The Skywalker Saga sai räjähtävän lähdön – kauppa käy nopeammin kuin yhdelläkään aiemmalla Lego-pelillä

Lego Star Wars: The Skywalker Saga on löytänyt tiensä reilun 3,2 miljoonan pelaajan käsiin, Warner Bros. ja TT Games ovat ilmoittaneet. Peli on saavuttanut myyntirajapyykin kahdessa viikossa, minkä myötä sen julkaisu on ollut tähän asti suurin Lego-pelien historiassa.

Lue koko uutinen


Muistatko vielä Outridersin? Suurlaajennus Worldslayer ilmestyy kesällä

Square Enix ja People Can Fly ovat kiikuttamassa ison satsin tuoretta sisältöä vuoden takaiseen Outriders-tieteisräiskintäänsä. Lisää pelattavaa on luvassa 30. kesäkuuta, jolloin julkaisunsa saa pelin mittava Worldslayer-laajennus.

Lue koko uutinen


Sonic Origins vahvistui kesäksi – tältä näyttää klassikkoloikintojen paluu nykylaitteilla

Sega on esitellyt vihdoin tarkemmin kokoelmapaketti Sonic Originsin. Neljä klassista Sonic-tasoloikkaa yhteen kokoa setti saa julkaisunsa sinisen siilin syntymäpäivänä 23. kesäkuuta ja kustantaa noin 40 euroa.

Lue koko uutinen


Seuraava Marvel’s Avengers -sankari paljastui – myös tulevia suunnitelmia valotettiin

Crystal Dynamics ja Square Enix ovat vahvistaneet Marvel’s Avengers -pelinsä seuraavaksi pelattavaksi hahmoksi Jane Fosterin version ukkosjumala Thorista. Hahmo liittyy pelin hahmokatraaseen osana pelin 2.5-versiopäivitystä, jolla ei toistaiseksi ole tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa