Star Wars -tähti Oscar Isaac haluaisi Snaken roolin Metal Gear Solid -elokuvassa, ohjaaja lämpeni idealle

Star Wars- ja X-Men -tähti ilmoittautui Snake-ehdokkaaksi.

24.3.2022 16:54

Poe Dameronista Solid Snakeksi? Uuden Star Wars -trilogian keskeisimpiin näyttelijöihin lukeutuva Oscar Isaac on ilmaissut kiinnostuksensa roolista tulevassa Metal Gear Solid -elokuvassa.

Näyttelijältä kysyttiin viihdesivusto IGN:n haastattelussa, olisiko hän kiinnostunut näyttelemään jossakin pelielokuvassa, ja vastaus tuli empimättä.

– Heitän tämän nyt ilmaan: Metal Gear Solid. Se sen täytyy olla, Isaac vastasi.

Myös muun muassa Annihilation– ja X-Men: Apocalypse -elokuvista tuttu Isaac tarkensi perään, että hän olisi nimenomaan kiinnostunut itse Snaken roolista.

Metal Gear Solid -elokuvan ruoriin kiinnitetty Kong: Skull Island -ohjaaja Jordan Vogt-Roberts innostui Twitterissä ideasta ja totesi ”pallon olevan Oscarin käsissä”. Vogt-Roberts nosti esiin myös jo viime vuoden elokuussa tehdyn kuvamuokkauksen Isaacista Snakena, jonka tekemisestä hän oli itse keskustellut kuvan tehneen BossLogicin kanssa.

Vogt-Roberts myös tarkensi, että vaikka hän selkeästi lämpenee idealle Isaacista peli-ikonina, elokuvan roolitusta ei ole vielä aloitettu. Viimeisimmän tiedon mukaan elokuvan käsikirjoitus valmistui viime kesänä, mutta minkäänlaista julkaisuaikataulua ei vielä ole.

Lähde: IGN, Jordan Vogt-Roberts

Lisää luettavaa