Star Wars -rooliseikkailu Uprising sitoo yhteen Jedin paluun ja The Force Awakensin

Star Wars -mobiilipelien tulo sen kuin jatkuu. Seuraavaksi saapuu roolipeli Star Wars: Uprising, jonka on määrä valaista, mitä tapahtui Jedin paluun tapahtumien jälkeen ennen The Force Awakensia.

6.6.2015 05:01

Disney on julkistanut jälleen yhden Tähtien sota -universumiin sijoitetun mobiilinimikkeen. Uusin tulokas on roolipeliksi kuvailtu Star Wars: Uprising, jonka on määrä valottaa hieman, mitä Tähtien sodan maailmassa tapahtuikaan Jedin paluu– ja The Force Awakens -elokuvien välissä.

Uprising on kalifornialaisen Kabam-studion käsialaa ja sitä on ollut työstämässä esimerkiksi Star Wars: The Old Republicin vanha luova johtaja Daniel Erickson. Pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan oman Tähtien sota -sankarinsa, jolle sitten kerätään tasoja ja varusteita erilaisia yhteistyötä ja yksinpeluuta tukevia tehtäviä tekemällä.

Täysin selvää ei vielä ole, minkä tyyppistä toimintaa peli tarkalleen tarjoaa. Uprisingia on kuvailtu tähän mennessä lähinnä reaaliaikaisesti toimivaksi luolastoseikkailuksi, ja sen kotisivuilta löytyvä pienen pienen pieni ruutukaappaus vihjaa pelin olevan jonkin verran velkaa ainakin Diablolle.

Star Wars: Uprising tulee saapuessaan olemaan ilmaiseksi pelattava peli. Kehittäjät kuitenkin lupaavat, ettei pelissä tapahtuvaa etenemistä tulla rajoittamaan keinotekoisesti, vaan kaikki pelin mikromaksut keskittyvät lähinnä lisävarusteiden hankintaan liittyviin asioihin.

Lähde: Disney, Eurogamer, Wired

Lisää luettavaa