BioWaren roolipeliklassikko Star Wars: Knights of the Old Republic saa täysiverisen uuden sukupolven uusioversion, Lucasfilm Games on vahvistanut.

Uusioversion kehitysvastuu on Star Wars -pelien tuoreista käännöksistä vastanneella Aspyrilla, joka työstää peliä yhdessä Sony Interactive Entertainmentin kanssa. Sen myötä se on julkaisussaan konsoliyksinoikeus PlayStation 5:lle, mutta myös pc-versio on vahvistettu.

Täysiverisen uusioversion myötä kyseessä on studion tähän asti isoin ja kunnianhimoisin projekti. KOTOR rakennetaankin alusta asti modernilla teknologialla vastaamaan nykypäivän laatustandardeja, mutta kehittäjien tavoitteena on myös säilyttää alkuperäisen pelin henki, hahmot ja tarina, jossa valinnat ovat tärkeässä roolissa. Aspyr kertookin koonneensa tiimiinsä kasapäin roolipelien kehittäjäveteraaneja, joista osa on työskennellyt myös alkuperäisen version parissa.

Star Wars: Knights of the Old Republic – Remaken kehityksen kerrotaan olevan yhä varhaisessa vaiheessa, eikä sille ilmoitettu toistaiseksi julkaisuajankohtaa. Lyhyen julkistusvideon voi katsastaa ohesta.

Lähde: PlayStation.Blog, Lucasfilm Games

Lisää luettavaa