Star Wars Jedi: Survivorin pc-versio kärsii suorituskykyongelmista myös tehokoneilla – EA lupaa korjauksia lähiaikoina

Star Wars Jedi: Survivorin pc-versio ei vastaa odotuksia.

29.4.2023 10:01

Star Wars Jedi: Survivorin pc-versio kärsii huomattavista suorituskykyongelmista.

Myös julkaisija EA ja kehittäjä Respawn Entertainment ovat tiedostaneet eilen julkaistun pelin ongelmat. EA:n julkaisemassa lausunnossa ongelmiin luvataan korjauksia jo lähiaikoina.

Lausunnon mukaan Star Wars Jedi: Survivorin pc-version suorituskyky ei vastaa odotuksia osalla laitteistokokoonpanoista. Hieman poikkeuksellisesti ongelmia ilmenee etenkin tehokkaammilla laitteistoilla. EA:n mukaan ongelmia ovat kohdanneet esimerkiksi Windows 10:llä pelaavat käyttäjät, joilla on koneessaan uusia Windows 11:lle suunniteltuja monisäiesuorittimia. Odotettua alhaisempaa suorituskykyä on luvassa myös kokoonpanoilla, joissa on tehokas näytönohjain ja heikkotasoisempi suoritin.

Kehittäjien kerrotaan tutkivan ongelmia ja selvittävän korjauksia, joiden pitäisi parantaa suorituskykyä erilaisilla laitteistokokoonpanoilla. EA lupaakin sitoutuneensa korjaamaan ongelmat mahdollisimman pian, mutta muistuttaa myös päivitysten vaativan kattavaa testaamista ennen julkaisua. Näin ollen kaikkiin ongelmiin ei ole välttämättä luvassa pikaista korjausta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa