Star Wars Jedi: Fallen Orderin pelikuvaan saatiin syvempi katsaus – ohjaaja lupaa mukaan Metroidin ja Souls-pelien innoittamaa tutkiskelua

Star Wars Jedi: Fallen Orderista on tarjolla lisää pelikuvaa. Pelin ohjaaja lupailee myös, ettei tulossa ole niin suoraviivainen kokemus kuin aluksi saattoi näyttää.

25.6.2019 17:46

Electronic Arts ja Respawn ovat julkaisseet pidennetyn katsauksen Star Wars Jedi: Fallen Orderin E3-messuilla alunperin esitellystä pelidemosta.

Tällä kertaa reilut 26 minuuttia pitkä pätkä lisää materiaalia demon alkuun, jossa päähenkilö Cal ja tämän droidikaveri kaappaavat haltuunsa AT-AT:n ja aihettavat sen voimin tuhoa. Tutustumaan päästään hieman syvemmin myös pelin hahmotarjontaan.

Tutumpaa materiaalia on luvassa hieman vajaan 15 minuutin jälkeen, mutta sekään ei etene täysin samalla tavoin kuin alkuperäisen pelikunäytteen kohdalla.

Tuoreessa blogitekstissä pelin ohjaaja Stig Asmussen on lisäksi halunnut nostaa esiin, kuinka Fallen Orderin ei ole määrä olla niin lineaarinen kuin se saattoi näyttää alkuperäisessä pelikuvavideossa, vaan se on ottanut rakenteeltaan mallia niin Metroidin, Castlevanian kuin Dark Soulsin kaltaisilta nimikkeiltä. Se päästää siis tutkiskelemaan esimerkiksi useita planeettoja, joissa avautuu uusia matkaamismahdollisuuksia pelin varrella saatavien lisäkykyjen myötä. Yhtälailla taistelusta luvataan haastavaa ja syvällistä puuhaa.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 15. marraskuuta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa