Star Wars Battlefrontia päästään testaamaan ensi kuussa

Star Wars Battlefrontin betatesti käynnistyy ensi kuussa uuden pelimuodon kanssa, EA on paljastanut.

2.9.2015 06:00

EA DICEn odotettuun Star Wars Battlefront -räiskintäpeliin päästään käsiksi ensi kuussa betatestin muodossa.

Kehittäjästudion mukaan Star Wars Battlefrontin betatesti käynnistyy lokakuun alkupuolella PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä. Betatestissä päästään käsiksi 40-pelaajan Walker Assault -tehtävään Hoth-planeetalla, jossa pelaajat pääsevät osallistumaan taisteluihin myös Darth Vaderin ja Luke Skywalkerin roolissa. Mukana on myös Tatoiineen sijoittuva yhteistyönä pelattava selvitymistehtävä, jossa puolustaudutaan kapinallisten roolissa Imperiumin joukkoja vastaan.

Star Wars Battlefrontin betaversio sisältää myös uuden Drop Zone -pelimuodon. Kehittäjät eivät ole vielä paljastaneet yksityiskohtia Drop Zonesta, mutta pelimuodosta saadaan lisätietoja vielä lähiviikkojen aikana.

Betan aikana pelaajat pääsevät myös testaamaan Star Wars Battlefrontin kumppanisovellusta, joka toimii testin aikana pelin verkkosivustolla. Varsinaiseen julkaisuun myös iOS- ja Android-laitteille julkaistava kumppanisovellus tarjoaa Base Command -korttipelin, jota pelaamalla voi avata uutta sisältöä Star Wars Battlefrontiin. Lisäksi sovelluksessa voi seurata omaa ja kaveriensa edistymistä sekä muokata varustustaan tulevien taisteluiden varalle.

Lähde: EA DICE

Lisää luettavaa