Star Wars Battlefront kiinnosti yleisöä – beetalla yli yhdeksän miljoonaa testaajaa

Battlefrontin beetassa vilisi viimeisen viikon aikana pelaajia. Toivottavasti se nyt varmistaa, että pelin peluu olisi sujuvaa marraskuussa, kun sen julkaisu viimein koittaa.

13.10.2015 19:40

Tänään tiistaina päätökseen saapunut Star Wars Battlefrontin beetatuokio on osoittautunut Electronic Artsin historian suurimmaksi yksittäiseksi beetatestiksi. Tähtien sota -peliensä kotisivuilla julkaisija on vahvistanut, että kaiken kaikkiaan ilmaiseen beetaan otti osaa viimeisen noin viikon ajan yli yhdeksän miljoonaa pelaajaa.

– Siitä lähtien kun paljastimme Star Wars Battlefrontin huhtikuussa, tiesimme että beeta tulisi olemaan suuri koettelemus pelille. Beeta onkin ollut puhutuin aiheemme viimeisen puolen vuoden ajan ja olikin jännittävää (sekä totta puhuen hieman hermoja raastavaa) avata se maailmalle, Battlefrontin vanhempi tuottaja Sigurlina Ingvarsdottir.

Pelin kehittäneellä DICElla alkaakin olla kiire laittaa viimeisiä tärkeimpiä osasia kohdalleen Battlefrontin toiminnan suhteen. Pelin julkaisu koittaa Yhdysvalloissa nimittäin 17. marraskuuta ja Eurooppa seuraa pian perässä 19. päivä. Tuolloin toivoa sopisi, että peliä päästäisiin pelaamaan mahdollisimman vähin ongelmin.

Lähde: EA Star Wars

Lisää luettavaa