Star Wars Battlefront II:n lisäsisältösuunnitelmat herättävät hämmennystä – kausikorttia vai ei?

Star Wars Battlefront II ei saa välttämättä edellispelin tyylistä kausikorttia.

18.4.2017 11:07

Viikonloppuna virallisesti paljastettu Star Wars Battlefront II ei saa välttämättä tavanomaista kausikorttia.

Asia on noussut puheeksi Mashable-sivuston sunnuntaina julkaisemasta uutisartikkelista, jossa pelin luovana johtajana toimivan Bernd Diemerin on lainattu sanoneen, ettei Battlefront II:een ole tulossa ollenkaan kausikorttia. Electronic Arts oli kuitenkin nopea korjaamaan Diemerin sanomisia lausunnolla, jolla se käytännössä jätti portin vielä auki ainakin jonkinlaisille kausikorttisuunnitelmille.

– Vaikka emme ole vielä valmiita vahvistamaan minkäänlaisia palvelusuunnitelmia, voimme kuitenkin sanoa, että olemme kuunnelleet Battlefront-yhteisön palautetta. Tiedämme heidän haluavan enemmän syvyyttä, etenismahdollisuuksia ja sisältöä. Olemme näin ollen keskittyneet tarjoamaan näitä asioita ympäri Star Wars Battlefront II:ta. Meillä on asiasta lisää kerrottavaa piakkoin, EA:lla kerrotaan.

Nähtäväksi nyt vielä siis jää, mitä EA on tarkalleen suunnitellut Battlefrontin lisäsisällön varalle. Mashablen artikkelissa Diemer on nostanut esimerkiksi esille, kuinka DICE haluaa jatkossa välttää yhteisönsä sirpaloimista laittamalla osan kartoista ja pelitiloista maksuseinämän taakse. Voi siis olla, että Battlefront II:lla yhtiöt lähtevät kokeilemaan seuraavaksi Rainbow Six Siegen tyylistä mallia, jossa uudet kartat ovat ilmaisia ja kausikortti helpottaa lähinnä uusien varusteiden ja hahmojen saantia.

EA:n varovaisuus asian suhteen on kuitenkin samalla hyvä muistutus siitä, että odotukset kannattaa pitää maltillisena. Voi esimerkiksi olla, ettei lisäsisältöä koskevia bisnessuunnitelmia ole vielä täysin löyty edes lukkoon. Lisäsisältöä luvassa selvästi ainakin on, sillä jo nyt pelin ennakkotilaajille on luvattu esimerkiksi ylimääräisiä kosmeettisia esineitä kaupan päälle.

Lähde: Mashable, Polygon

Lisää luettavaa