Electronic Artsin ja DICEn oma Tähtien sota -pelisarja Star Wars Battlefront jatkuu marraskuun 17. päivä. Tuolloin julkaisunsa saa Star Wars Battlefront II, josta saatiin viimein ensimmäinen kunnollinen trailerikin parhaillaan Orlandossa käynnissä olevan Star Wars Celebration -tapahtuman yhteydessä.

Uusi traileri antaa maistiaisia erityisesti Battlefront II:n uudesta yksinpelitilasta, jossa seuraamaan päästään ensisijaisesti stormtrooper-sotilaiden eliittiin kuuluvan Iden Version koitoksia Jedin paluun ja The Force Awakensin tapahtumien välimaastossa. Viitteitä videolla saadaan kyllä myös siitä, kuinka alkuperäisen trilogian lisäksi Battlefront II tarjoaa sisältöä tällä kertaa lisäksi muiltakin Tähtien sota -ajanjaksoilta.

Moninpelin osalta odotettavissa on taas maksimissaan 40 pelaajan koitoksia, jotka vievät sotijat nyt ainakin Theediin, Takodanaan, Starkiller-tukikohtaan, Yaviniin, Mos Eisleyhin, Endoriin ja Hothiin. Luvassa on taistelujen osalta niin maa- kuin avaruusyhteenottoja, ja päästäänpä sotureitakin muokkailemaan aiempaa monipuolisemmin. Yhteistyöpeluu luonnistuu sekin tekoälypelaajia vastaan ainakin jonkinlaisessa kuosissa.

Mikäli Battlefront II:n peluun suhteen on kova hätä, pääsee sitä etukäteen kokeilemaan jo pc:llä ja Xbox Onelle 9. marraskuutan EA Access- ja Origin Access -palveluilla. Marraskuun 14. päivä sotimaan pääsevät etukäteen myös pelin Elite Trooper Deluxe Editionin hankkijat.

Lähde: Star Wars Battlefront II (Kotisivu)

Lisää luettavaa