Star Wars Battlefront 2:n viimeinen sisältöpäivitys on käsillä – uusi Battlefield odottaa ensi vuonna

DICEn keskittyminen seuraavaa Battlefieldiin käy aina vain näkyvämmäksi.

28.4.2020 20:29

Star Wars Battlefront 2 saa viimeisen sisältöpäivityksensä tämän viikon keskiviikkona 29. huhtikuuta.

Päivityksellä peliin lisätään vielä yksi kartta, joka vie taistelemaan Rogue One -elokuvasta tutulle Scarif-planeetalle Supremacy-, Instant Action-, Heroes and Villains- ja Co-Op-tilojen merkeissä. Samaisen päivityksen myötä Supremacyn ja Instant Actionin kenttätarjonta kasvaa muutenkin, sillä niissä päästään taistelemaan myös Hoth-, Tatooine-, Yavin 4-, Death Star II -alueilla.

Uuteen karttaan on tarjolla vilaus pelin viimeisimmällä videolla. Sen kautta näkyville on saatu myös maistiaisia muutamista uusista asuista.

Vastaisuudessa DICE jatkaa Battlefront 2:n tukemista vielä pelin sisäisillä haasteilla ja tuplakokemusviikonloppujen kaltaisilla erikoistapahtumilla. Scarif-päivityksen kaltaisia sisältölisukkeita ei peliltä kannata enää kuitenkaan odotella.

Aiemmin viime viikolla DICE ilmoitti myös julkaisevansa Battlefield V:n viimeisen sisältöpäivityksensä kesällä. Onkin selvää, että pelitalossa on alettu siirtää katseita isommin taas tulevaisuudessa siintäviin peleihin. Tiedossa jo onkin, että seuraavan Battlefieldin on määrä saada julkaisunsa ensi vuonna.

– Pitkällä tähtäimellä studio keskittyy Battlefieldin tulevaisuuteen, jonka tuomme pelaajille vuonna 2021, Electronic Artsin edustaja on vahvistanut IGN:lle.

Lähde: EA, IGN

Lisää luettavaa