Square Enix on tuomassa takaisin syyskuussa jo 30 vuoden ikään yltäneen King’s Knight -räiskintänimikkeensä. Nintendon Famicom-konsolilla alkujaan debyyttinsä tehnyt sarja on saamassa myöhemmin tänä vuonna ainakin Japanissa jatkoa King’s Knight: Wrath of the Dark Dragonilla, joka on mobiililaitteille kehitetty moninpeluuta tukeva ilmaispeli.

Uusi King’s Knight on niin sanottu Final Fantasy XV Universe -tuote, eli periaatteessa peli on olemassa myös Final Fantasy XV:n maailmassa. Vastaavanlaista markkinointikikkaa Square Enix on käyttänyt aiemmin hyödyksi myös flipperipeli Justice Monsters Fiven kanssa, joka on parhaillaan napattavissa myös lännessä asti Android- ja iOS-vehkeille.

Toistaiseksi King’s Knight -sarjaa ei ole nähty koskaan virallisesti Euroopassa asti. Yhdysvalloissa sarjan alkuperäinen osa saapui vuonna 1989 Nintendo Entertainment Systemille. Peli oli yksi ensimmäisiä nimikkeitä, jossa päästiin kuulemaan Final Fantasy -sarjan hovisäveltäjänä pitkään tunnetun Nobuo Uematsun musiikkia.

Lisää luettavaa