Square Enix -käsikirjoittaja näkisi mieluusti Final Fantasy X-3:n

Final Fantasy X/X-2 HD Remasterin myötä ajatuksia Final Fantasy X-3:sta on lentänyt myös ilmoille. Sarjan käsikirjoittajakonkari Kazushige Nojima näkisi uuden kymppifantsun esimerkiksi mielellään.

30.12.2013 03:01

Final Fantasy -sarjan portinvartija Square Enix voisi hyvinkin vielä jonain päivänä näyttää vihreää valoa uudelle Final Fantasy X -pelille. Asian on nostanut esille Square Enixin konkarikäsikirjoittaja Kazushige Nojima uutta Final Fantasy X/X-2 HD Remaster -kokoelmapakettia käsittelevässä Ultimania-kirjassa.

Muun muassa Final Fantasy VII:n, VIII:n ja X:n parissa työskennellyt Nojima toteaa kirjassa haluavansa vielä mielellään nähdä uuden kymppifantsuksi lukeutuvan pelin, kuten esimerkiksi Final Fantasy X-3:n. Mies myös rohkaisevasti selittää, että paluu alisarjan pariin voisi myös tapahtua, jos kysyntää vain riittää.

Tietyllä tapaa Final Fantasy X:n tarina saa jälleen jatkoa lännessä maaliskuun 21. päivä. Tuolloin sekä PlayStation 3:lle että Vitalle saapuva HD Remaster -paketti julkaistaan täälläkin päin sekä teräväpiirtoon päivitetyn Final Fantasy X Internationalin ja Final Fantasy X-2 Internationalin kanssa että myös uuden Nojiman käsikirjoittaman puolituntisen audiodraamapätkän kanssa. Jälkimmäiseksi mainittu valottaa hieman, mitä Spiran maailmaan kuuluu X-2:n tapahtumien jälkeen.

Lähde: Siliconera, FF-Reunion

Lisää luettavaa