Square Enix kiusaa fanejaan mystisellä uudella julkistuksellaan.

Project CODE Z –nimellä kulkevan pelin juuri auenneet kotisivut eivät vaikuta kätkevän sisäänsä työnimen ja ylihuomisen julkistuspäivän lisäksi juuri mitään. Vasemmassa alakulmassa koreileva Playstation 4 –logo saattaa kieliä yksinoikeusjulkaisusta, mutta sen ohella sivujen ainoat kuvat ovat viidakkohenkisiä maisemaotoksia.

Pelille vastikään luotu Twitter-tili ei auta mysteerin ratkomisessa. Zombipelimahdollisuudesta kauhistuneen saksalaisfanin kysymykseen vastatessaan Square Enix vetosi vaikenemispakkoonsa, ja japanilaisfaniaan julkaisija kehotti odottamaan julkistusta kärsivällisesti. Tilin englanninkielinen sisältö on pykälää kummallisempaa: miinusasteita on kuuleman mukaan sekä ulkona että Twitter-julkaisuja rustaavan persoonan pään sisällä.

Sekä pelin Twitter-tilin nimeen että verkkosivun osoitteeseen sisältyy kirjainyhdistelmä ”msz”, jonka merkityksestä julkaisija ei ole vielä hiiskunut.

Square Enix julkistaa Project CODE Z:n virallisesti Tokaigi 2015 –tapahtumassa tänä lauantaina noin kello 9:45 aamulla Suomen aikaa.

Lähde: Square Enix, Twitter

Lisää luettavaa