Square Enix yhteistyöhön Bulletstorm- ja Gears of War -kehittäjän kanssa

Puolalaiskehittäjä People Can Flylta on luvassa seuraavaksi peli Square Enixin tuella kehitettynä.

1.6.2017 18:15

Julkaisija Square Enix on löytänyt varsin yllättävän uuden yhteistyökumppanin. Pelijätin tuoreen julkistuksen mukaan sille on kehittämässä parhaillaan uutta peliä puolalaispelitalo People Can Fly, joka monet tuntevat parhaiten räiskintäpeleistä Bulletstorm ja Gears of War: Judgment.

Uudelle pelille ei ole kerrottu vielä nimeä ja yksityiskohdatkin ovat yhä pääasiallisesti pimennossa. Tiedossa toistaiseksi lähinnä on, että luvassa on suuren luokan pelattavaa sekä konsoleille että pc:lle, ja ettei projekti ole esillä vielä nyt kesäkuun E3-messuilla.

– Tämä on jännittävää aikaa. Meillä on hyvä sekä kokenut tiimi paikallaan ja on mahtavaa työskennellä Square Enixin kanssa, joka on maailmanluokan julkaisija ja jakaa intohimomme ja innostuksemme tätä projektia kohtaan, People Can Flyn studiopomo Sebastian Wojciechowski hehkuttaa.

Ilmeisesti projektiin liittyen People Can Fly hakee parhaillaan hieman uutta verta joukkoihinsa. Hakusessa sillä olisi ainakin pelattavuus- ja tekoälykeskeinen ohjelmoija ja VFX-taiteilija.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa