Square Enix kehittelee uutta toimintapeliä Dragon’s Dogma -suunnittelijan kanssa

Square Enixin työpaikkalistaus paljasti, että kehitteillä on uusi toimintapeli Dragon's Dogma -suunnittelija Ryota Suzukin kanssa.

24.3.2022 15:38

Square Enixin kotisivulla julkaistu työpaikkailmoitus on paljastanut, että yhtiöllä on kehitteillä uusi toimintapeli pelisuunnittelija Ryota Suzukin kanssa. Ilmoituksen yhteydessä julkaistiin myös Suzukin haastattelu. 

Aiemmin Capcomilla työllistyneellä Suzukilla on kokemusta Dragon’s Dogma- ja Devil May Cry -sarjojen parista. Hän oli vastuussa ensimmäisen Dragon’s Dogman pelattavuudesta ja toimi Dragon’s Dogma: Dark Arisenin pelisuunnittelun johtajana. Devil May Cry 5:ssä hän oli mukana suunnittelupuolella. 

Haastattelussaan Suzuki paljasti liittyneensä Square Enixin riveihin vuonna 2019 ja toimivansa taisteluohjaajana uudessa toimintapelissä. Hän myös totesi roolipelien siirtyvän enemmän ja enemmän toiminnallisempaan suuntaan teknologian kehittyessä. Vuoropohjaiset komentoihin pohjautuvat pelit nähdään hänen mukaansa nykyään ehkä jopa vanhanaikaisina peleinä, joihin Grand Theft Auton ja FPS-pelien kanssa kasvanut sukupolvi ei ehkä pääse yhtä hyvin sisälle. 

Suzuki myös kehui Square Enixiä työympäristönä, vaikka pitkiä päiviä ei aina voikaan pelikehityksen luonteen vuoksi välttää. Hänen mukaansa Square Enixillä on aina apua tarjolla erilaisten ongelmien kanssa, jotta luova tiimi voi keskittyä peliensä kehittämiseen. 

Uudesta pelistä haastattelussa ei paljastettu enempää. Square Enix hakee Suzukin kanssa sitä kehittämään henkilöä, jolla on kokemusta AAA-peleistä ja osaamista toimintakohtauksissa ja taisteluosuuksien suunnittelussa. 

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa