Square Enix ja Remember Me -kehittäjä yhteistyöhön – tässä on Life is Strange

Square Enix on julkaisemassa Remember Me -kehittäjä Dontnodin seuraavan pelin. Tuloaan tekee tällä kertaa seikkailupeli Life is Strange.

11.8.2014 16:16

Remember Me -pelistä tunnetun Dontnod Entertainmentin seuraava peli on paljastunut. Ranskalaisstudio on nyt lyöttäytynyt yhteen Square Enixin kanssa tuodakseen maailmaan seikkailupeli Life is Strangen.

Episodeittain julkaistava Life is Strange on matkalla latausmuodossa niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin. Pelissä pääosassa nähdään nuori naisopiskelija Max Caulfield, joka viiden vuoden poissaolonsa jälkeen kotikaupunkiinsa palatessaan ajautuu tutkimaan paikallisen Rachel-opiskelijan mysteeristä katoamista.

Square Enixin mukaan Life is Strange on hyvin tarinavetoinen pelikokemus, jossa pelaajille asetettavilla valinnoilla ja niiden seurauksilla on merkittävä avainrooli. Muitakaan pelillisiä kikkoja ei olla toki unohdettu, sillä Max huomaa seikkailunsa edetessä pystyvänsä myös kelaamaan aikaan.

– Kaikki Dontnodilla ovat innoissaan voidessaan työskennellä näin virkistävän nimikkeen parissa. Emme ole tekemässä vain kykyjemme mukaan parasta mahdollista peliä, vaan uskomme tarjoavamme kokemuksen, joka sopii täydellisesti moderniin pelimakuun, joka haikailee omalaatuisuutta ja monimuotoisuutta, pelin luova vetäjä Jean-Max Moris kertoo.

Life is Strangelle ei ole annettu vielä julkaisuajankohtaa. Ensimmäiset kuvat pelistä löytää kuitenkin jo uutiskuvan alla piilevästä galleriasta.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa