Spider-Manin ja Xbox Onen suhde monimutkaistui yllättäen

Activision on yllättäen ja ilman kunnollista selitystä lykännyt The Amazing Spider-Man 2:n tuloa Xbox Onelle.

17.4.2014 19:31

Beenoxin uusi Hämähäkkimies-peli The Amazing Spider-Man 2 on enää vain parin viikon päässä julkaisustaan. Tästä huolimatta Activision onnistui tänään torstaina tarjoamaan yllättäviä uutisia ilmoittamalla, että pelin Xbox One -versiota on lykätty toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi.

– Työskentelemme Microsoftin kanssa pyrkien saamaan The Amazing Spider-Man 2:n Xbox Onelle. Tällä hetkellä peli on saapumassa PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle, 3DS:lle ja pc:lle 2. päivä toukuuta kuten aiemmin julkistimme, Activisionin edustaja kertoo.

Julkaisijajätti ei ole tarjonnut minkäänlaista syytä Xbox One -version lykkääntymiselle. Villeimmissä kuvitelmissaan monet ovatkin jo ehtineet pelätä, nähdäänkö versiota enää ollenkaan kaupoissa.

The Amazing Spider-Man 2 on nimensä mukaisesti eräänlainen jatke pian elokuvateattereihin laajalti Suomessakin rynnistävälle uudelle Hämähäkkimies-elokuvalle. Kuten kuitenkin parin vuoden takainen Beenoxin aikaisempi Hämis-peli, pohjautuu uusin tuotos varsin höllästi uutuuselokuvaan ja tarjoaa hyvin omanlaisensa tarinan ja seikkailun pelaajien koettavaksi.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa