Spider-Man: Miles Morales on PS5:n julkaisupeli ja saapuu myös PS4:lle – Ultimate Edition sisältää ehostetun Spider-Man: Remasteredin

Spider-Man seittisinkoilee PS5:n julkaisuun.

17.9.2020 12:33

Miles Morales seittisinkoilee Hämähäkkimiehenä PlayStation 5:n julkaisussa ja saapuu samalla myös PlayStation 4:lle, Sony vahvistaa. Spider Man: Miles Moralesista saatiin keskiviikkoillan PS5 Showcase -lähetyksessä myös seitsemän minuutin mittainen pelikuvakatsaus, jonka voi silmäillä ohesta.

Itsenäinen lisäseikkailu sijoittuu tarinallisesti vuoden päähän Insomniac Gamesin ensimmäisestä Marvel’s Spider-Man -pelistä ja asettaa Milesin version seittisinkoilijasta keskelle Roxxon-energiayhtiön ja sekä Tinurin – eli kansainvälisemmin Tinkererin – johtaman The Underground -rikollisarmeijan välienselvittelyä.

PS5:llä Spider-Man: Miles Moralesista julkaistaan noin 59 euron hintainen perusversio sekä noin 79 euron hintainen UItimate Edition. Se pitää sisällään uuden seikkailun ohella latauskoodin alkuperäisen pelin ehostettuun Marvel’s Spider-Man: Remastered -versioon, johon lukeutuu myös pelin kaikki lisäsisältötarinat. Peliä on teholisäysten ohella viilattu myös graafisesti tukemaan muun muassa säteenseurantaa.

Spider-Man: Miles Morales julkaistaan molemmille alustoille PlayStation 5:n julkaisupäivänä, eli täkäläisittäin 19. marraskuuta.

Lähde: PlayStation.Blog

Lisää luettavaa