Spec Ops: The Line -studion uusin peli päivättiin – kesäkuu on verkkoräiskintä The Cycle: Frontierin aikaa

Räiskimään pääsee ilmaiseksi.

31.5.2022 11:12

Verkkoräiskintä The Cycle: Frontier julkaistaan virallisesti pc:lle kesäkuun 8. päivä. Ilmaiseksi pelattava peli on uusin luomus saksalaiskehittäjä Yagerilta, jonka aikaisempia teoksia edustavat niin Spec Ops: The Line kuin Dreadnought.

Ensimmäisestä persoonasta koettavassa uutukaisessa pelaajat suuntaavat keräämään resursseja ja muita rikkauksia Fortuna III -nimiselle planeetalle, josta pitäisi myös onnistua pakenemaan ennen kuin paikallinen eliöstö ja muut pelaajat vievät hengen ja näin myös talteen kerätyt herkut. Yhteistyö muiden pelaajien kanssa on toki sekin mahdollista.

Menestyksestä palkitaan muun muassa uusilla ja parannettavilla varusteilla sekä monipuolisemmilla taistelumahdollisuuksilla.

Ensimmäistä kertaa julkisuuteen The Cycle tuotiin jo nelisen vuotta sitten ja sitä onkin ehditty peluuttamaan jo ensimmäisillä kiinnostuneilla aiemmin väliaikaisesti saatavilla oleen varhaisjulkaisuversion merkeissä. Virallisen julkaisun saadessaan peli tupsahtaa niin Steamiin kuin Epic Games Storeen.

Lähde: The Cycle (kotisivu)

Lisää luettavaa