South Park: The Stick of Truthia sensuroidaan myös pc:llä

Ubisoft on vahvistanut South Park: The Stick of Truthin joutuvan sensuurin kouriin myös pc:llä, mutta vain tietyillä markkinoilla.

28.2.2014 09:30

Ensi kuussa ilmestyvän South Park: The Stick of Truthin Euroopassa julkaistavien konsoliversioiden kerrottiin alkuviikosta joutuvan leikkauspöydälle tiettyjen kohtausten osalta.

Nyt digitaalinen jakelija Get Games on kertonut Twitter-tilillään myös pc-version joutuvan sensuurin kouriin tietyillä markkinoilla. Mm. ”anaaliluotaukseen” ja aborttiin liittyviä kohtauksia konsoleilla menettänyt peli saapuu pc:lle leikattuna versiona Saksassa, Itävallassa, Australiassa, Singaporessa, Hong Kongissa ja Taiwanissa. Get Gamesin mukaan kaikki muut maat saavat pelinsä koko komeudessaan sensuroimattomina versiona.

Pc-version sensuurin laajuudesta ei tällä haavaa ole tietoa, mutta oletettavasti kyseisille markkinoille tuotava versio vastaa sisällöltään konsolijulkaisua. VG247-julkaisun mukaan pelin Saksassa julkaistava versio saapuu myyntiin myös ilman hakaristejä, joiden esittäminen on kielletty paikallisessa laissa.

South Park: The Stick of Truth julkaistaan pc:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle 7. maaliskuuta.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa