South Park: The Fractured But Whole -roolipeli myöhästyy ensi vuodelle

South Park: The Fractured But Whole on viimeisin ensi vuodelle lipsahtanut peli. Joulukuun sijaan rooliseikkailu on saapumassa ulos nyt tammi-maaliskuun tienoilla.

15.9.2016 17:33

Ubisoftin South Park -roolipeli The Fractured But Whole on joutunut lykätyksi. Vasta kolmisen kuukautta sitten joulukuulle osuneen julkaisupäivän saanut peli onkin saapumassa ulos nyt ensi vuonna, sillä pelin viimeistely vaatiikin hieman suunniteltua enemmän aikaa.

Ubisoftin mukaan peli on odotettavissa kauppoihin joskus tammi-maaliskuun tienoilla. Minkäänlaista tarkkaa uutta päiväystä pelille ei ole kuitenkaan haluttu vielä antaa.

South Park: The Fractured But Whole on ollut työn alla Ubisoftin omassa San Franciscossa sijaitsevassa studiossa, kun sitä edeltäneen South Park: The Stick of Truthin työsti aikoinaan kasaan Obsidian Entertainment. Myös edellinen peli viivästyi aikoinaan muutaman kerran ennen kauppoihin tuloa, joskin tuolloin yksi suurimpia hidasteita sen valmistumiselle oli sen alkuperäisenä julkaisijana toimineen THQ:n kaatuminen.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa