South Park -hitin kehittäjältä tulossa uusi roolipeli Kickstarteriin

Roolipelikehittäjä Obsidian Entertainment aikoo polkaista jälleen uuden joukkorahoitusprojektin käyntiin.

28.4.2014 08:15

Menestyksekkään South Park: The Stick of Truth -roolipelin kehittäjä Obsidian Entertainment on kertonut suunnittelevansa uutta joukkorahoitusprojektia.

Studion pomo Feargus Urquhartin mukaan Obsidian aikoo tuoda uuden roolipeliprojektin Kickstarter-joukkorahoitusalustalle ennen vuoden loppua. Urquhart ei kuitenkaan suostu paljastamaan yksityiskohtia projektista, jota hän kuvailee ”siistiksi ideaksi”.

-Uskon, että olemme keksineet, millainen se tulee olemaan, Urquhart toteaa CVG-julkaisulle tulevan projektin konseptista.

-Meidän pitää vielä vahvistaa joitakin yksityiskohtia, mutta toivon, että saamme projektin käyntiin ennen vuoden loppua.

Obsidianilla on positiivisia kokemuksia joukkorahoituksesta, sillä studion tuleva Pillars of Eternity keräsi lähes neljän miljoonan dollarin rahoituksen Kickstarteriassa vuonna 2012. Tämän vuoden loppupuolella ilmestyväksi kaavaillun Pillars of Eternityn ohella Obsidian Entertainment työstää myös ilmaiseksi pelattavaa Armored Warfare -verkkotoimintapeliä.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa