Souls-tyyliä seuraava Final Fantasy -toimintaroolipeli päivättiin – uusi demo ja tuhti annos uutta Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins -pelikuvaa tarjolla

Demo tarjoaa nyt vilauksen moninpeliominaisuuksiin.

1.10.2021 19:30

Team Ninjan ja Square Enixin yhteinen toimintaroolipeli Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins on päivätty. Souls– ja varsinkin Nioh-peleiltä runsaasti oppia ottanut toimintaroolipeli tuodaan PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja Epic Games Storen kautta pc:lle 18. maaliskuuta.

Julkistus tapahtui uuden trailerin ja pelikuvan saattelemana. Niiden myötä pelistä on tuotu julki niin uusia hahmoja kuin värikkäämpiä pelialueitakin. Samassa yhteydessä saadaan myös lisää tarinallisia viittauksia ensimmäiseen Final Fantasyyn.

Stranger of Paradisen voi ottaa jälleen testiin upouuden demoversion muodossa. Trial Version 2 -niminen demo löytyy parhaillaan sekä PS5:lle että Xbox Seriesille konsoleiden omien latauskauppojen kautta. Lokakuun 11. päivään asti pelattavissa oleva demo pitää sisällään uuden sisällön ohella nyt myös moninpeluuominaisuuksia.

Lisää luettavaa