Soulcalibur VI -mättö uudistuu isosti ensi viikolla – traileri tutustuttaa viilauksiin ja tuoreisiin mekaniikkoihin

Soulcaliburin toisen sisältökauden hetki on käsillä.

21.11.2019 21:20

Uudet tuulet puhaltavat hiljalleen Soulcalibur VI:ssa. Bandai Namco on vahvistanut, että pelin toinen sisältökausi rullaa käyntiin 25. marraskuuta alkaen, mikä tarkoittaa tietysti uusien lisäsisältöhahmojen tuloa, mutta myös hieman muitakin lisäyksiä ja muutoksia.

Kausi käynnistyy ilmaisella päivityksellä, joka lisää peliin kaksi uutta kenttää, päivitetyn käyttöliittymän, hiotun Ranked-järjestelmän ja esittelee joukon pelillisiä muutoksia. Näkyvimpiä näistä ovat uudet Soul Attack- ja Resist Impact -mekaniikat, jotka lisäävät uuden tempun niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamiseen. Kaikkia hahmoja on samalla lisäksi vielä tasapainotettu ja viilattu muutamilla hyökkäysuudistuksilla.

Ensimmäinen satsi uutta maksullista lisäsisältöä ilmestyy päivää myöhemmin 26. marraskuuta. Tuolloin peliin liittyy mukaan Soulcalibut IV.stä alkujaan tuttu Hilde sekä uusia hahmoeditoriesineitä lisäävä Creation Parts Set C. Molemmat ovat osa pelin toista kausikorttia. Siihen kuuluvat osaksi vielä myöhempänä ajankohtana 3 muuta hahmolisäystä ja Creation Parts -settiä. Yhdeksi uudeksi hahmoksi on jo vahvistettu Samurai Shodownin Haohmaru.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa