Sotasatu Valiant Hearts ei sivuuta aidon maailmansodan koettelemuksia

Valiant Hearts: The Great Wars julkaistaan alkavalla. Nyt on siis viimeistään hyvä aika tutustua pelin antiin.

22.6.2014 20:46

Uusi viikko on alkamassa ja näin ollen myös uudet seikkailut kutsuvat. Alkavan viikon myötä Ubisoftin seikkailupeli Valiant Hearts: The Great War on yksi debyytin tekevistä peleistä, ja osuvasti siitä onkin hiljattain julkaistu yksi uusi video kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Tuorein Valiant Hearts -video on järjestyksessään kolmas peliä käsittelevä kehittäjäpäiväkirjan muotoon ujutettu pätkä. Näillä näkymin sarjansa viimeinen video pureutuu Valiant Heartsin tapaan käsitellä historiallisia tapahtumia, joilla on ollut suuri vaikutus pelin fiktiivisen sotatarinan syntyyn.

Aiemmat osat kehittäjäpäiväkirjasta ovat käsitelleet sekä Valiant Heartsin pelattavuutta että myös sen taidesuunnittelua.

Ladattavaksi Valiant Hearts: The Great War saadaan kesäkuun 25. päivä. Peli julkaistaan sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin.

Peli hyödyntää Ubisoftin omaa UbiArt-pelimoottoria, joka on aiemmin ollut käytössä niin Child of Lightissa kuin myös uusimmissa Rayman-peleissäkin. Kehitystyöstä on vastannut juurikin kyseisistä Raymaneista tuttu Ubisoft Montpellier.

Lisää luettavaa