Team17:n taktikointisarja Wormsista ei pitäisi ilmetä pulaa tänäkään vuonna. Tällä viikolla brittistudio on saanut julkistettua Worms 3:n, jota se työstää päätä pahkaa iOS-pelaajien iloksi.

Worms 3 jatkaa Worms: Revolutionin raivaamalla tiellä monipuolistamalla matojen välistä 2D-sotaa neljän toisistaan ominaisuuksiensa avulla eroavan hahmoluokan voimin. Mukana nähdään tietysti myös uusia aseita, joita käytetään useissa eri yksin- ja moninpelimuodoissa, kuten Fortsissa ja Bodycountissa. Kosketusnäytöillä peliä on myös mahdollista pelata niin virtuaalisten tattien kuin ihan vain kosketuksen avulla.

Applen laitteille uusi Worms on tarkoitus saada vielä ennen talvea. Samoihin aikoin puolestaan pc:llä on tarkoitus julkaista Worms: Clan Wars (kuvassa). Kuten nimi jo vihjaa, nähdään kyseisessä pelissä yhtenä uutuutena eräänlainen klaanituki. Varsinaista pelattavaa peli vastaavasti tarjoaa moninpelipuolen ohella 25 tarinatehtävällä ja kymmenellä Worm Ops -haastetehtävällä. Taisteluissa käyttöön saadaan Worms 3:n lailla myös uusia aseita ja löytyvätpä Revolutionin hahmoluokat myös tästäkin pelistä.

Itse kenttien on Clan Warsissa luvattu olevan astetta dynaamisempia tällä kertaa nähtävien vaihtuvien vuorokaudenaikojen ansiosta. Omia kenttiä pääsee luonnollisesti myös luomaan itse. Steam Workshop -tuki löytyy myös, minkä kautta omien matostenkin muokkauksesta pitäisi tulla monipuolisempaa.

Lähde: Team17

Lisää luettavaa