Worms Rumble on vahvistunut seuraavaksi uudeksi Team17:n kehittämäksi Worms-sarjan peliksi. Siinä missä sarjan juuret ovat tosin vuoropohjaisessa sodankäynnissä, on Rumble maksimissaan 32 pelaajaa kerralla tukeva reaaliaikainen verkkoräiskintä.

Ennakkoon julkaistun pelikuvan perusteella peli tukeutuu kolmiulotteisesta grafiikastaan huolimatta nimenomaan sivulta kuvattuun toimintaan, mikä tuonee monille ainakin etäisesti mieleen suomalaissyntyisen Liero-räiskinnän. Tarjolle saadaan julkaisussa kolme pelitilaa, jotka ovat perinteinen Deathmatch sekä kaatuneet pelaajat tyystin eliminoiva Last Worm Standing ja sen ryhmätyöhön keskittyvä Last Squad Standing -variaatio.

Tarkoituksena peliä on tukea julkaisun jälkeen myös niin uusilla kentillä, pelitiloilla kuin erilaisilla mahdollisuuksilla kustomoida omia matojaan.

Kehitteillä Worms Rumble on aluksi ainakin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Alustojen välistä moninpeluuta tukeva peli olisi tarkoitus julkaista vielä loppuvuodesta. Pc-beta on luvassa kuitenkin 15. heinäkuuta alkaen ja siihen voi hakea mukaan tästä.

Lisää luettavaa