Sota voi muuttua sittenkin – masentava This War of Mine sai viralliset modityökalut

Viralliset modityökalut ovat saapuneet This War of Mineen. Onko sinulla omia sotatarinoita kerrottavana?

11.12.2015 17:31

Sodan kauhuista siviiliselviytyjien näkökulmasta kertova This War of Mine on saanut jälleen yhden päivityksen pc:llä. Peli onkin yltänyt nyt viralliseen 2.0-versioonsa, joka viimein tarjoaa modauksesta kiinnostuneille käyttäjille viralliset työkalut pelin muokkaamiseen.

Pelin tuoreilla modityökaluilla pelaajien pitäisi päästä rukkaamaan niin pelistä löyviä skenaarioita, varusteita, rakennusreseptejä, aseita kuin siinä tapahtuvia vierailutapahtumiakin. Lisää ominaisuuksia on myös vielä luvassa, sillä kehittäjä 11 Bit Studios on aikeissa jatkaa työkalujen hiomista.

Jo aiemmin pelistä on löytynyt omien skenaarioiden luomisen mahdollistava pelitila. Kyseessä ei ole ollut kuitenkaan mitään niin vapaaluontoista kuin mitä modityökalut voivat parhaimmillaan tarjota.

This War of Minen pc-version päivittämisen ohella 11 Bit Studios on ollut viime aikoina kiireinen myös pelin konsoliversion työstön kanssa. Julkaisunsa se on saamassa 29. tammikuuta. Hiljattain myös selvisi, että pelistä on työn alla myös lautapeli.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa