Uudesta Mortal Kombat -pelistä on nähty viime aikoina runsaasti materiaalia. Peliä työstävä NetherRealm Studios on ollut varsinkin ahkera paljastelemaan, millaisia mättäjiä Mortal Kombat X tarjoaakaan, ja nyt uusi video on saapunut näyttämään, mitä peli tarjoakaan taisteluiden taustalla.

Keskiössä uudella videolla nähdään erityisesti pelin Faction War -ominaisuus. Kun pelin käynnistää ensimmäisen kerran, valitsevat pelaajat yhden viidestä osapuolesta, jolle he ryhtyvät keräämään pisteitä kaikesta siitä, mitä he Mortal Kombat X:ssä tekevät. Pisteillä eri osapuolet yrittävät sitten netissä kamppailla viikottain maailman herruudesta taistellen välillä yhteistuumin myös Netherrealmin ja muiden eri ulottuvuuksien valloittajia vastaan.

Mitä tulee vuorostaan Mortal Kombat X:n varsinaisiin pelitiloihin, lupailee video, ettei peli hylkää vanhoja suosikkeja. Luvassa on jälleen siis tietysti uusi laajamittainen tarinatila, jolle vuorostaan tukea annetaan erilaisilla tornihaasteilla sekä tietysti myös moninpelillä.

Mortal Kombat X on tarkoitus julkaista huhtikuun 14. päivä, mikäli kaikki vain sujuu suunnitelmien mukaan. Pelin pc-version laitteistovaatimukset paljastuivat hiljattain.

Lisää luettavaa