Sota se ei ikinä lopu – Paradoxin strategiahelmille uudet laajennukset

Paradox jatkaa strategiahelmiensä laajentamista uusilla lisäosilla. Sekä Europa Universalis IV että Crusader Kings II saavat tuoretta sisältöä.

17.8.2014 12:47

Paradox Interactive on julkistanut uuden lisäosan niin Europa Universalis IV:ään kuin myös Crusader Kings II:een. Europa Universaliksen uuden laajennuksen tunnistaa nimestä Arts of War, kun taas Crusader Kings II:n laajennus kantaa simppelisti nimeä Charlemagne.

Crusader Kingsin osalta uusi laajennus tarkoittaa uuden vuosisadan saapumista peliin. Nimensä mukaisesta Charlemagne keskittyy tarjonnaltaan Kaarle Suureen ja tämän tempauksiin, mikä vie pelaajat vuoteen 769 ja sitä seuraaviin tapahtumiin. Ominaisuuksien osalta muun muassa omien kuningaskuntien muokkausmahdollisuuksia ollaan lisäosan myötä samalla myös laajentamassa.

Europa Universalis IV:ää laajentavassa Arts of Warissa tapahtumien keskiössä nähdään puolestaan 1600-luvulla Eurooppaa ravistellut kolmikymmenvuotinen sota. Huomiota on toki kiinnitetty myös uusiin diplomatiamahdollisuuksiinkin, joista osa on ottanut vaikutteita tällä kertaa Napoleonin ajalta.

Laajennuksille ei ole annettu vielä julkaisupäiviä.

Lähde: Paradox

Lisää luettavaa