Sonyn verkkotoimintapeli Hardware: Rivals käynnisti beetansa PS4:llä

PlayStation Plus -jäsenillä on nyt mahdollisuus loikata mukaan testaamaan Sonyn uutta Hardware: Rivals -autotoimintapeliä PS4:llä.

30.9.2015 15:37

Sonyn tuoreen Hardware: Rivals -autotoimintapelin beetatestaus on käynnistynyt PlayStation 4:llä. Mikäli autorymistelyn kokeileminen kiinnostaa, voi mukaan yrittää päästä olemalla PlayStation Plus -jäsen ja lataamalla PlayStation Storesta löytyvän pelin beetatiedoston.

Aivan välittömästi kaikki Hardwaresta kiinnostuneet eivät välttämättä pääse vielä peliä pelaamaan, sillä Sonyn tarkoituksena on jaella beetan ladanneille pelaajille pääsyavaimia peliin aluksi rajoitetusti. Yhtiö on kuitenkin luvannut, että testaajapaikkoja on aukeamassa säännöllisesti lisää vielä lähitulevaisuudessa.

Hardware: Rivals on Sony Network Entertainmentin uuden Connected Content Group -kehitysryhmän työstämä verkkopeli. Peli on jatkoa PlayStation 2:lle vuonna 2002 saapuneelle Hardware: Online Arenalle, jonka alkuperäisistä kehittäjistä muutama on ollut myös kehittämässä sarjan uusinta osaa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa