PS4-autoilupeli Driveclubin PS Plus -tilaajille lupailtu ilmaisversio on edelleen jäissä, Sony vahvistaa.

Sony Worldwide Studiosin johtaja Shuhei Yoshida kirjoittaa pelin Facebook-sivuilla julkaistussa päivityksessä Driveclub-kehittäjä Evolution Studiosin työskentelevän tauotta julkaisusta saakka peliä vaivanneiden yhteysongelmien ratkaisemiseksi.

-Olemme kuunnelleet palautettanne ja tiedostamme, että kärsivällisyytenne alkaa ymmärrettävästi käydä vähiin, Yoshida toteaa.

Yoshidan mukaan yhtiö ei toistaiseksi pysty antamaan aikataulua pelin yhteysongelmien korjaamiselle. Myös PS Plus -palvelun tilaajille tarjottavan ilmaisversion julkaisua joudutaan viivästyttämään toistaiseksi, kunnes pelin verkkotoimintoja vaivaavat ongelmat saadaan korjattua.

-Olemme myös hyvin tietoisia monille luvattua PS Plus Editionia odottaville pelaajille tuottamastamme pettymyksestä. Korkein prioriteettimme on tarjota teille paras mahdollinen Driveclub-pelikokemus.

-Pahoittelemme vilpittömästi viivästystä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan teille parhaan kilpa-ajokokemuksen PS4:llä, se vain kestää hieman pidempään kuin toivoimme, Yoshida päättää viestinsä.

Lähde: Facebook

Lisää luettavaa