Sony-pomo avautui turhautumisestaan PlayStation-yksinoikeuksien rajattuun yleisöön

Pelaajayleisön rajoittaminen harmittaa Sony Interactive Entertainment -pomo Jim Ryania.

24.3.2022 13:27

Sony Interactive Entertainmentin johtaja Jim Ryan on todennut olevansa turhautunut siihen, että PlayStationin ensimmäisen osapuolen pelit ovat saatavilla vain pienelle yleisölle.

Ryan harmitteli PlayStation-yksinoikeuspelien pientä yleisöä puhuessaan GI Live: London -tapahtumassa. Hän kertoi haluavansa tavoittaa satoja miljoonia pelaajia nykyisen muutaman kymmenen miljoonan sijaan ja kilpailla niin elokuvien kuin musiikkibisneksenkin kanssa.

– Musiikista ja elokuvista voi nauttia lähes rajaton yleisö. Ja mielestäni osa studioidemme tekemästä taiteesta on hienointa viihdettä, jota on tehty missään maailmassa. Ja tavallaan kahlita yleisö upealta taiteelta, upealta viihteeltä, jota studiomme tekevät… Yleisön rajoittaminen 20–30 miljoonaan turhauttaa minua. Haluaisin nähdä maailman, jossa sadat miljoonat ihmiset voivat nauttia noista peleistä, Sony-pomo pohti.

PlayStation-pomo Hermen Hulst totesi jokin aika sitten, että pc-pelaajat saavat jatkossakin odottaa PS-pelejä useamman vuoden ajan. Varsinaisista yksinoikeuksista ei siis aiottaisi luopua ihan heti.

Koko Jim Ryanin haastattelun voi katsoa alta.

Lähde: gamesindustry.biz

Lisää luettavaa