Sony: PlayStation 5:n julkistusta ei kannata odottaa vielä ihan hetkeen

PlayStation 5 on Sonyn osalta jo suunnitelmissa, mutta uutta konsolijulkistusta ei yhtiön mukaan kannata kuitenkaan odottaa vielä hetkeen.

27.6.2017 08:00

Sony on myöntänyt virallisesti yhtiöllä olevan suunnitelmia PlayStation 5:tä varten, mutta ettei uutta konsolia julkisteta vielä ”todennäköisesti ihan hetkeen”.

Kommentin antoi Sonyn toimitusjohtaja Shawn Layden saksalaisen Golem-de-sivun haastattelussa ohimennen, kun hänen keskusteli PlayStation 4 Pro -mallista.

Toukokuussa Macquarie Capital Securitiesin analyytikko Damian Thong ennusti PlayStation 5:n saapuvan markkinoille jo vuoden 2018 aikana. Thong arvasi aiemmin oikein Sonyn tehtailevan PS4 Pro – ja Slim-malleja. Sony ei kuitenkaan ilmoittanut mitään pari viikkoa sitten järjestetyillä E3-messuilla mahdollisen PS5:n olemassaolosta.

Varsinaisen haastattelun sisältö käsitteli kuitenkin PlayStation 4:n potentiaalista syrjäytymistä PlayStation 4 Pro -mallin tieltä, mutta Layden vastasi, ettei ”se tapahdu koskaan!” Kyseessä on Laydenin mukaan vain uusi innovaatio konsolien elämänkaareen ja mahdollisuus pelaajilla valita pelinsä 4K- ja HDR-tarkkuuksilla. Pelit toimivat nyt ja jatkossa kuitenkin aina sekä PS4:llä että PS4 Prolla.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa