Sony on esitellyt neljä uutta PlayStation VR2 -julkaisua.

Virtuaalitodellisuuslaitteiston uudet pelit ovat Tiger Blade, Wanderer: The Fragments of Fate, Pixel Ripped 1995 sekä The 7th Guest VR.

Tiger Blade on tyylikkääksi kuvailtu neo-noir -toimintapeli. Vaihtoehtoiseen Koreaan sijoittuva Tiger Blade on suunniteltu uudelleenpelattavuutta silmällä pitäen, sillä peli sisältää pistejärjestelmän, verkkopistelistat, pikapeluuominaisuuksia sekä vaihtoehtoisia tavoitteita.

Wanderer: The Fragments of Fatessa PS VR2 -pelaajat kohtaavat jännittävää toimintaa sekä aivopähkinöitä. Aikamatkustusteemainen peli on nykyisen sukupolven virtuaalitodellisuuslaitteille uudistettu versio alkuperäisestä Wandererista.

Pixel Ripped 1995:tä taas kuvaillaan seikkailuksi, joka on peli pelin sisällä. Luvassa on joukko 16- ja 32-bittisten konsolien klassikkopelien inspiroimia pelejä virtuaalitodellisuusmuodossa. Kyseessä on PS VR2:lle päivitetty versio alun perin vuonna 2020 ilmestyneestä VR-pelistä.

Viimeinen uusi PS VR2 -peli taas on modernisoitu versio 90-luvulta tutusta The 7th Guestista. Kyseessä on virtuaalitodellisuuteen sovitettu painos yliluonnollisesta mysteeripelistä, joka on saanut samalla joukon uusia tiloja ja pulmia ratkottavaksi.

Peleille ei ole vielä annettu tarkempaa julkaisuajankohtaa. Sonyn mukaan kyseiset julkaisut saapuvat kuitenkin lähiaikoina PS VR2:lle.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa