Sony lupaa: inFamous ei ole vielä jäänyt eläkkeelle

Sonyn katon alla pelisarjoja ei koskaan hyllytetä pysyvästi, kertoo kehityspäällikkö Scott Rohde.

14.12.2015 08:48

PlayStationin yksinoikeussarja inFamous näyttäisi tehneen katoamistempun, mutta hätääntyä ei kannata.

Kinda Funny Gamesin PS I Love You XOXO -podcastissa vastikään vieraillut Sony-pomo Scott Rohde vakuutteli lähetyksen kuulijoille, ettei inFamous-taru ole vielä tullut päätökseensä. Yhtiöllä kehityspäällikön roolissa hyörivä Rohde painotti myös yleisemmällä tasolla, ettei Sony koskaan hyllytä pelisarjojaan pysyvästi.

– Tulemme aina olemaan avoimia uusien inFamous-pelien tekemiselle, Rohde kertoi podcastissa.

Viimeksi sarjasta kuultiin elokuussa 2014, kun ladattava sivuseikkailu inFamous First Light ilmestyi PlayStation 4:lle. Pelisarjasta vastaava Sucker Punch Productions ei kuitenkaan ole levännyt taukoaikaa laakereillaan, vaan studio työskentelee tälläkin hetkellä Rohden mukaan uuden, toistaiseksi julkistamattoman projektin parissa.

– He ovat vielä kehitysprosessin alkupäässä, mutta minä ja Shuhei Yoshida pelasimme heidän uutta peliään, ja se oli hauskaa. Meidän näkemämme osio ei kuitenkaan välttämättä ole osa valmista tuotosta, Rohde pohti.

Tiedossa ei kuitenkaan ole, onko Sucker Punchin uusi projekti jatkoa inFamousille vai jotain aivan muuta, eikä Rohde paljastanut yksityiskohtia pelistä ymmärrettävistä syistä.

Haastattelun voi katsastaa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Kinda Funny Games, GameSpot

Lisää luettavaa