Sony julkisti uutuuspeli Entwinedin – saatavilla nyt PS4:lle

Sonyn uuden studion käsialaa oleva Entwined julkistettiin Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa. Samalla se myös julkaistiin heti PlayStation 4:lle.

10.6.2014 05:43

Sonyn tuore pelistudio Pixelopus on julkistanut ensimmäisen pelinsä. Osana Sonyn E3-lehdistötilaisuutta esittelynsä sai pienikokoinen projekti nimeltä Entwined, joka on parhaillaan saatavilla myös jo PlayStation 4:lle kahdeksan euron hintaan.

Entwinedissa pelaajat ohjastavat kahden tatin voimin kahta erillistä rakastunutta sielua, jotka matkaavat läpi esteiden kyllästämien ”elinaikojen” voidakseen lopulta yhdistyä. Hienostellun taustarinan ei kannata välttämättä antaa hämätä kuitenkaan liikaa, sillä ytimeltään peli vaikuttaa varsin simppeliltä arcade-henkiseltä kokemukselta.

Pelistudiona Pixelopus itse ei ole kuitenkaan aivan siitä tavanomaisimmasta päästä. Entwinedin kehitystiimistä merkittävä osa muodostuu nimittäin ihmisistä, jotka Sony on napannut joukkoihinsa käytännössä suoraan koulunpenkeiltä.

Vaikka Entwined on saatavilla jo PlayStation 4:lle, tekee se tuloaan myös vielä PlayStation 3:lle ja Vitallekin. Sonyn mukaan peli on Cross-Buy-nimike, eli yhden PlayStation-version ostamalla kuluttaja pääsee käsiksi niihin kaikkiin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa