Sony julkisti jälleen yhden poikkeuksellisen PlayStation 3 -pelin

Sony jatkaa erikoisten pelien tuomista PlayStation 3:lle. Daturan jälkeen seuraavaksi on luvassa vuosia kehityksessä ollut The Unfinished Swan.

2.5.2012 10:06

PlayStation 3 on saamassa jälleen yhden astetta erikoisemman latauspelin. Uusi Sonyn julkaisulistoille päätynyt teos on nimeltään The Unfinished Swan.

Vaikka pelin vasta ilmoitettiinkin olevan PlayStation 3:n yksinoikeus, ei The Unfinished Swan ole kuitenkaan kaikille välttämättä täysin uusi ilmestys. Peli nousi alkujaan otsikoihin jo nelisen vuotta sitten, jolloin sen prototyyppiä esittelevä video julkaistiin netissä.

Neljän vuoden jälkeenkin pelin perusidea on pysynyt kuitenkin aikalailla samana. Pelaaja heitetään edelleenkin tyhjältä näyttävään tilaan, johon musteläiskiä räiskimällä ympärillä oleva maailma saapuu näkyville ja saa muotonsa. Tässä mystisessä maailmassa pelaajan tehtävänä on ohjastaa Monroe-nimistä poikaa, joka pyrkii saamaan kiinni eräästä maalauksesta karanneen joutsenen.

Peliä työstää kehitysprosessin ohessa perustettu Giant Sparrow -pelitalo. Apua kehittäjät ovat saaneet Sonyn Santa Monica Studiolta, joka avusti myös Journeyn sekä Daturan kehityksessä.

The Unfinished Swan yritetään saada ulos jo tämän vuoden puolella. Peli on pelattavissa sekä perinteisellä ohjaimella että Move-kapulalla.

Linkki traileriin

Lähde: PlayStation Blog, Giant Sparrow

Lisää luettavaa