Härnäystä toisensa jälkeen: Sony ja Rebellion vihjailevat tulevasta

BioWaren ohella nyt myös sekä Sony että Rebellion ovat innostuneet vihjailemaan tulevaisuuden tarjonnasta.

29.1.2013 18:37

Viikko on ehtinyt vasta tiistaihin, mutta sen teemaksi tuntuu jo muotoutuneen eräänlainen vihjaileminen. Eilen BioWare päräytti Twitteriin joukon Mass Effect 3 -kuvia ja nyt sekä Sony että pelitalo Rebellion ovat molemmat julkaisseet omat kiusoitteluvideonsa.

Videopätkistä Sonyn oma kestää vain 16 sekuntia ja tarjoaa katsauksen pääasiassa mäkisessä maastossa kävelevään naiseen sekä helmikuun ensimmäiseen päivään viittaavaan mainintaan. Mitään yksittäistä peliä ei missään vaiheessa ainakaan selvästi mainita, mutta moni epäilee luvassa olevan jotain God of War: Ascension -aiheista.

Luvassa saattaa hyvinkin olla esimerkiksi oikeita näyttelijöitä hyödyntävä mainostraileri. Vastaavalla tavalla kävi ainakin silloin, kun Sony oli viimeksi kiusoittelupäällä.

Rebellionin video puolestaan kestää lähes 40 sekuntia ja tarjoaa ihmeteltäväksi sodan runteleman kylän. Eurogamerin saamien tietojen mukaan luvassa olisi jokin Sniper Elite -pelisarjaan liittyvä pc-peli. Ilmeisesti videossa mainittu päivämäärä 14. helmikuuta ei ole myöskään julkistuspäivä, vaan julkaisupäivä.

Linkki Sonyn traileriin

Linkki Rebellion-traileriin

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa