Sony hehkuttaa Watch Dogsin PS4-versiota

PÄIVITETTY: Ubisoft on julkistanut, millaisilla resoluutioilla Watch Dogs pyörii uusilla konsoleilla.

13.5.2014 20:24

Päivitetty 13.5. kello 22.45: Ubisoft on vahvistanut, että Watch Dogs pyörii PlayStation 4:llä 900p- ja Xbox Onella 792p-resoluutiolla. Molempien ruudunpäivitys rullaa 30 ruudun sekuntivauhtia. PlayStationin virallisilla sivuilta nähty virheellinen tieto PS4-version kyvyistä onkin aiemmin päivällä kadonnut sivuilta.

Alkuperäinen uutinen 12.5.: Sony on intoutunut hehkuttamaan Ubisoftin tulevan Watch Dogs -hiekkalaatikkoseikkailun PS4-version teknistä antia.

PlayStationin virallisen sivuston mukaan Watch Dogsin PS4-versio tarjoaa yksinoikeussisällön ohella myös parhaan mahdollisen grafiikan konsoliversioista. Sivustolla vihjataan, että konsoleista vain PS4 kykenisi pyörittämään Watch Dogsia 60 kuvaa/sekunti -ruudunpäivitystahdilla ja 1080p-erottelutarkkuudella.

Ubisoft ei ole vahvistanut konsoliversioiden välisiä eroja, mutta aikaisempien huhujen mukaan Watch Dogsin Xbox One -versio yltäisi 960p-resoluutioon. Samaiset lähteet tosin kertoivat pelin pyörivän konsoleilla vain 30 fps -nopeudella, joten ne ovat ristiriidassa Sonyn julkaisemien tuoreiden yksityiskohtien kanssa.

Watch Dogsin konsoliversioiden tekniset yksityiskohdat paljastuvat viimeistään kahden viikon kuluessa, sillä peli julkaistaan pc:lle, Xbox 360:lle, Xbox Onelle, PS3:lle ja PS4:lle 27. toukokuuta.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa