Sony esti PlayStation Plus- ja Now-tilausten jatkamisen PS Plus -uudistuksen alla

PlayStation Plus -tilauksia ei venytetä uusien tilausmallien julkaisun kynnyksellä.

1.5.2022 06:26

Sony on estänyt PlayStation Plus- ja PlayStation Now -tilausten jatkamisen kesäkuussa saapuvan tilausmalliuudistuksen kynnyksellä.

PlayStation Plus -palvelun usein kysyttyjen kysymysten listalle on lisätty merkintä, jonka mukaan käyttäjät eivät toistaiseksi voi lunastaa hankkimiaan PS Plus- tai PS Now -kortteja jäsenyysaikansa jatkamiseksi. Estolle ei kerrota syytä, mutta Sony on aikaisemmin kertonut tarjoavansa käyttäjille, jotka ovat sekä PS Now- että PS Plus -tilaajia, uuden PS Plus Premium -jäsenyyden pidemmän tilauksen keston ajaksi. Kortteja käyttämällä PS Plus -tilaajat olisivat näin ollen voineet jatkaa jäsenyyttään vuosien ajaksi PS Plus Premium -palvelun hinnoittelua edullisemmin.

Kortteja hankkineiden pelaajien ostokset eivät kuitenkaan mene hukkaan. PS Plus- ja PS Now -kortit voi käyttää palvelu-uudistuksen jälkeen, jolloin kortilla voi hankkia PS Plus Essentials-, PS Plus Extra- tai PS Plus Premium -jäsenyyttä määritellyn muuntotaulukon mukaisesti. Esimerkiksi kuukauden PS Plus -kortilla saa käyttöönsä 2,5 viikkoa PS Plus Premiumia tai kolme viikkoa PS Plus Extraa. Kuukauden PS Now -kortti taas vastaa kolmen viikon PS Plus Premium -jäsenyyttä.

Uudistettu PS Plus -palvelu käynnistyy Suomessa 22. kesäkuuta.

Lähde: Sony

Lisää luettavaa