Sony ei reagoi Microsoftin uuteen saavutuspolitiikkaan

Sony on varmistanut, että tulee jatkamaan tuttua venyvämpää trophy-politiikkaansa Microsoftin uusista saavutusjärjestelyistä huolimatta.

15.3.2012 21:59

Xboxin uusi latauspelejä koskeva saavutuspolitiikka ei tule vaikuttamaan Sonyn toimintaan trophyjen kanssa. Microsoft ilmoitti viikon alussa, että se aikoo tuplata Xbox Live Arcade -pelien tarjoamat gamerscore-pisteet kesäkuussa.

Vaikka sekä PlayStation Network että Xbox Live sisältävätkin paikka paikoin samoja pelejä, pyrkii Sony jatkamaan tutulla, huomavattavasti vaihtelevammalla saavutuslinjallaan.

– Pelin kokonaisvaltainen laajuus määrittelee trophy-tarjonnan, ei jakelutapa, kertoi Sony Computer Entertainment American tiedottaja IGN:lle.

Sonyn toiminta on erityisesti nähtävissä yhtiön tavassa käsitellä niin sanottuja platina-trophyja. Normaalisti platinaa ei PlayStationin latauspeleistä yleensä löydy, mutta muun muassa suomalaisesta Trinesta platinaa on kuitenkin mahdollista hankkia. Kyseinen peli kattaa samalla muutenkin PlayStation Network -nimikkeeksi varsin laajan saavutustarjonnan.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa