Sony aikoo kasvattaa pc- ja mobiilijulkaisujen määrää, PlayStation VR 2 saa yli 20 julkaisupeliä

Sony on paljastanut suunnitelmiaan PlayStationin tulevaisuuden varalle.

26.5.2022 09:11

Sony on paljastanut äskettäin järjestämässään esityksessä suunnitelmiaan PlayStation-tuoteperheen lähitulevaisuuden varalle.

PlayStation-pomo Jim Ryan kertoi esityksessä yhtiön kasvattavan panostuksiaan pc- ja mobiilipelaamisessa. Hänen mukaansa yhtiö suunnittelee vuoteen 2025 mennessä tuovansa noin puolet vuotuisista julkaisuistaan pc:lle ja mobiililaitteille. Lisäksi hän kertoi Sonyn aikovan panostaa enemmän jatkuvana palveluna toimitettaviin peleihin isojen yksinpelien rinnalla. Ryanin mukaan pc- ja mobiilijulkaisut sekä jatkuvat palvelut tarjoavat yhtiölle tilaisuuden kasvattaa PlayStationin peliyleisöä ja pelien myyntiä.

Samassa tilaisuudessa Ryan paljasti myös PlayStation VR 2:n julkaisusuunnitelmia. Ryanin mukaan Sony on tehnyt merkittäviä panostuksia virtuaalitodellisuussisältöön. Hän kertoo PSVR 2:n saavan yli 20 merkittävää julkaisupeliä, jotka ovat sekä Sonyn omien kehittäjien että kolmansien osapuolten studioiden käsialaa.

PlayStation VR 2:lla ei toistaiseksi ole julkaisupäivää tai hinnoittelua. Sony esitteli laitteistoa viimeksi alkuvuodesta, jolloin PSVR 2:sta saatiin niin kuvia kuin teknisiä yksityiskohtia.

Lähde: SIE (PDF)VGC (1), (2)

Lisää luettavaa