Sonic the Movie 3 pääsi jatkamaan kuvauksiaan – tuore kuva kiusoittelee peleistä tutulla mustalla vauhtisiilillä

Edelliset osat olleet oikein mainiota katseltavaa.

29.11.2023 21:00

Segan videopelimaailmasta tuttu vauhtisiili Sonic on saamassa kolmannen elokuvansa. Suomessa todennäköisimmin Sonic the Movie 3 -nimen lopulta saava Sonic the Hedgehog 3 paljasti nyt uuden vilkaisun kuvauksiinsa.

Tuoreessa kuvassa nähdään sinisin sekä punaisin raidoin koristeltu klaffi, jonka vierellä seisoo pelaajille varmastikin tuttu musta siili, Shadow the Hedgehog. Hahmon yläruumista ei vielä päästä näkemään, mutta hänen käsi- ja jalkavarusteensa vaikuttaisivat olevan alkuperäisdesignille uskolliset; yllään hänellä on valkoista, punaista ja kultaa yhdistelevät käsineet sekä kengät.

Shadow’n saapumista elokuvien puolelle kiusoiteltiin jo kakkososan päätteeksi ja pelien fanit näyttävät sosiaalisen median kommenttikenttien perusteella olevan innoissaan siitä, että hahmo on nyt varmistetusti osa seuraavaa elokuvaa. Kolmososan kuvaukset jouduttiin laittamaan tauolle Hollywoodin näyttelijöiden sekä käsikirjoittajien lakkojen vuoksi, mutta nyt ne ovat päässeet takaisin vauhtiin. Vielä ei ole kuitenkaan tiedossa, kuka antaa siinä uudelle vauhtisiilille äänensä.

Sonic the Hedgehog 3 tulee olemaan jatkoa vuosina 2020 ja 2022 julkaistuille edellisille elokuville sekä ensi vuonna ilmestyvälle Knuckles-sarjalle. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa 20. joulukuuta 2024.

Katso alta tuore kuva kolmoselokuvan kuvauksista sekä kahden aiemman osan viralliset traileri.

Lisää luettavaa